Известие

Collapse
No announcement yet.

Национална среща на Алфа 155 - дискусия

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
    Преди време ви бях подхвърлил идеята да си вземем DJ (не колегата със 55-цата ), който заради идеята и ако има някакво оборудване в хижата, ще ни излезе доста тънко - може би по 2-3лв на човек. А пича е много готин - много от вас може би го знаят от разните рок-радиостанции.
    Ако сте съгласни - пишете, за да мога да го ангажирам за тази дата, защото постоянно е по разни мероприятия.
    ами според мен няма да е лошо, иначе ако има техника там, може и да се подговим да си пускаме каквото си решим, стига да няма много от традициония поп фолк .

Даването на газ, води до пристрастяване!
    Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
    Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• Аз смятам тая събота да отскоча до там, да видя кое как е и пътя най-вече

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91
      Втора национална среща на 155

Comment

• да, ако имаш време отскочи - най-добре ще е някой да иди да види как стоят нещата. Аз никога не съм ходил - само препредавам чужди приказки, но пак казвам това е ХИЖА не хотел - има бира и безалкохолно, но не в промишлени количества. Айде в неделя ще говори на срещата.
        sigpic

Alfa Romeo 155, 1.8, TS

Comment

• Първоначално публикувано от Alfa User Покажи съобщение
          @ DJ : Не мисля така, колега - най-активните 55-ци са налице, и аз лично много се радвам че ще се съберем в такъв състав. Надяваме се организацията да протече по мед и масло, и да си изкараме супер - това е най-важното!

@ Furious - колегата 1239 потвърди, че безалкохолно и бири има в достатъчни количества - няма да е нужно да си ги носим.

Преди време ви бях подхвърлил идеята да си вземем DJ (не колегата със 55-цата ), който заради идеята и ако има някакво оборудване в хижата, ще ни излезе доста тънко - може би по 2-3лв на човек. А пича е много готин - много от вас може би го знаят от разните рок-радиостанции.
          Ако сте съгласни - пишете, за да мога да го ангажирам за тази дата, защото постоянно е по разни мероприятия.
          Надявам се да си ме разбрал правилно, тва не е недоволство или нещо от сорта просто проверих активността на анкетата и се оказа че доста от хората избрали другите дати ги няма в списъка. Просто искам да се съберем много 155-ци . Иначе и за DJ (не аз) съм навит както решите вие
          92' Alfa Romeo 33 1,4 boxer SW(66kW)-бивша
          95'Alfa Romeo 155 1,9TD(67kW)-бивша
          90'Alfa Romeo 33 1.7 16V boxer(97kW) -бивша
          00'Alfa Romeo 146 1.9JTD(77kW+)-настояща

Comment

• Първоначално публикувано от 1239 Покажи съобщение
            да, ако имаш време отскочи - най-добре ще е някой да иди да види как стоят нещата. Аз никога не съм ходил - само препредавам чужди приказки, но пак казвам това е ХИЖА не хотел - има бира и безалкохолно, но не в промишлени количества. Айде в неделя ще говори на срещата.
            ООО ,в такъв случай мисля да си взема и някоя биричка за съпорт
            Добре, значи в събота съм там на проучване и в неделя на срещата ще доуточняваме
            Last edited by milenamr; d.m.y г., 14:38.

Аlfa e passione - 155 2.0 SUPER 143bhp '94 / ex 33 1.3 iEL 90bhp '93 & 1.5 iE 105bhp '91

Comment

• Първоначално публикувано от DJ Покажи съобщение
              Надявам се да си ме разбрал правилно, тва не е недоволство или нещо от сорта просто проверих активността на анкетата и се оказа че доста от хората избрали другите дати ги няма в списъка. Просто искам да се съберем много 155-ци ...
              Разбрах те, колега, но в крайна сметка всеки си преценява дали може да присъства или не - затова беше и анкетата с трите дати. Съжалявам, че има хора, които биха искали да дойдат, но няма да могат - но се надявам да наваксат следващия път
              P.S. Да ти кажа, има хора в списъка, които са гласували за друга дата, но ще дойдат - нещата определено опират до желание или пречещи ангажименти, така че не можем да се сърдим на никого.
              155 MY.95 Sport - 2.0 TS 8v (ressurected by Теодор & Токича)
              Fan Club Alfa Romeo 155 - Bulgaria

Comment

• Адски много хора или още не са видяли темата/което не знам как може да се случи ,ако посещават раздела/ или още не са решили.

И както винаги ние ще отидеме ,ще си изкараме супер яко ,а те накрая ще се хапят по Гъзовете и ще ги е яд.
                ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша

Renault Megane II Grand Tour-2004г

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                  Адски много хора или още не са видяли темата/което не знам как може да се случи ,ако посещават раздела/ или още не са решили.

И както винаги ние ще отидеме ,ще си изкараме супер яко ,а те накрая ще се хапят по Гъзовете и ще ги е яд.
                  Е нищо де , не бъдете максималисти Нали все пак това е сефтето, дай боже всичко да е готино, пък по натам повече

Аз пък се опасявам да не стане така, че да има повече желаещи, отколкото места да ги поберат(защото май натам отива положението), затова ще идем на място, да видим как стоят нещата.

Comment

• .

Ако тениските са по 8-12лв/бр - аз си поръчвам 2 бр.
                    - 1 черна с бялата 155-Martini - размер "s"
                    -1 червена с бялата 155-Martini. Размер - "s"
                    мисля че първият път поръчах L ,жената нещо ме подведе.сега погледнах в гардеробчето и видях една s-ка.нека съм малко фтален.
                    Last edited by arieca155; d.m.y г., 18:44.

Comment

• Първоначално публикувано от MUROMAN Покажи съобщение
                      Адски много хора или още не са видяли темата/което не знам как може да се случи ,ако посещават раздела/ или още не са решили.
                      Тука малко ще те поправя - няма как да не са видяли наистина, но в общото пространство на форума битува едно неразбиране за същността на нашата среща, което определено ме разочарова... Колкото хора ни подкрепят (без дори да имат 155...) толкова още ни оплюват, заразени с общата болест на неразбиране и съмнение (дори хора, имащи 155, се изказват така...). Много ми е болно, че във този форум се налага да обясняваме на кой ли не какво означава среща на Алфа 155

Първоначално публикувано от MUROMAN
                      Ами идеята е именно да се съберем и да си изкараме страхотно. Пък ако някой после го е яд заради това - да е мислил навреме.
                      Резервацията е почти оформена - остават един-два дена за допълване на желаещите - и след това който иска да дойде ще е добре дошъл разбира се

Comment

• Първоначално публикувано от arieca155 Покажи съобщение
                        Ако тениските са по 8-12лв/бр - аз си поръчвам 2 бр.
                        - 1 черна с бялата 155-Martini - размер "s"
                        -1 червена с бялата 155-Martini. Размер - "s"
                        мисля че първият път поръчах L ,жената нещо ме подведе.сега погледнах в гардеробчето и видях една s-ка.нека съм малко фтален.
                        Ами като гледам май ще са до 10 лв максимум , защото уговорката която имахме със фирмата е за средна цена от 8-10, ако са 30 бройки, а при по -малко бройки, може цената малко да се вдигне.Но до момента до колкото виждам май се посъбраха около 24-25, така че смятам ще направим бройката и ще клъвнем тая цена

Comment

• Първоначално публикувано от milenamr Покажи съобщение
                          Ами като гледам май ще са до 10 лв максимум , защото уговорката която имахме със фирмата е за средна цена от 8-10, ако са 30 бройки, а при по -малко бройки, може цената малко да се вдигне.Но до момента до колкото виждам май се посъбраха около 24-25, така че смятам ще направим бройката и ще клъвнем тая цена
                          добавям още една фланекла тогава - пак първата червена с мартинито и да е размер M! Да падне цената !

Даването на газ, води до пристрастяване!
                          Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
                          Volvo V50 2.0D by RuBig

Comment

• надявам се и мойто желание за тениските да стане а отностно менюто казвам горе долу какво :
                            1 бр пилежка пържола
                            1 бр свинска пържола
                            2 бр кюфтенца
                            2 бр пържени картофи с сирене
                            1 бр шопска или ов4арска салата
                            и предполагам за хляб няма смисъл да пиша
                            общо взето това ....

П.С. Миленамр ако ходиш найстина и тука да имформираш за пътната обстановка ....
                            http://vbox7.com/play:f6ed4e17

Comment

• Идеята е точно тази - да видим как е пътя до там, как е обстановката наяве, и да говорим на място със домакините - за да няма после оправдания от типа "ма вие сте искали еди-кво-си, па ние имаме еди-що-си". Ще проверим и как ще стои въпроса с озвучаването, щото от това зависи тарифата на диджея. Ще има и снимков мат'риял за доказателство - само да сме живи и здрави и "сичко да е у ред" както казат бабите
                              За тениските засега нямам проблеми с бройката - колкото повече, толкова по-евтино Записвам всеки какво си е поръчал, за да няма после объркване.

Comment

• що не видях никой да си поръчва блуза XL??? аз ли ше съм първия?
                                '97 155 1.8 16V
                                GMC YUKON DENALI 5.7 V8
                                the cost of living is dying...everybody pays...
                                sigpic

Comment

Working...
                                X